Skit, skit, skit.. :-(



Alldeles nyss gjorde jag allt rätt men ändå vart det helt fel..Jäkla skit!!
Jag gick på muggen och har en ficka i min kofta som jag inte litar på så jag la ur mobilen på handfatet så den inte skulle fara i golvet eller värre i toan..
Jag skulle tvätta händerna och tvål och rinnande vatten i handfatet och där i for min mobil, hade puttat den med koftärmen... Så nu ligger den isärplockad för att torka..Hoppas den överlever :-( jag älskar verkligen min telefon, går den sönder kommer jag att köpa en exakt lika dan

*Krya på dig NOKIA*

Mina favoriter <3




Detta måste vara det roligaste bilprogram som någonsin gjorts Top Gear.. Magmusklerna får sig en omgång och smilbanden tänjs ut :-))

Dessa 3 herrar hittar på det tokigaste saker man kan göra med bilar och andra farkoster med för övrigt.."titta gärna på youtube" kan man annat än skratta.
Ni som inte sett detta..Titta för annar missar ni något :-))

Vilda djur



Igår när vi åkte från jobbet mötte vi en bil som blinkade som en tok och då betyder det oftast att det är vilt vid vägen. Vi åkte en bit och där stod det 6 st kronhjortar ca 25 m från vägen..WOW..Ingen hade dock en krona så det kanske bara var hindar och troligen fjolårsbarn, men vad vackra och stora de var.

Ibland kan man även se vildsvin och älgar intill vägen men jag har bara sett 3 st svin tassandes utanför huset och 2 älgar i skogsbrynet längs vägen.

Tack Malin

Tack gumman för den jättefina designen..
Love U
Puss

Lördag

Idag är min första ENSAMMA dag på jobbet, jag jobbar mellan 09:00-13:00 bara 4 timmar men ändå, det är alltid pirrigt när man inte riktigt har stenkoll..Men va tusan..Det kommer att gå strålande :-))

Ruskigt!



Vatten är otroligt vackert och lite mystiskt , men när vattnet blir till en tsunami är man ganska liten gentemot naturens krafter..Läste just om Tsunamin som drabbat norra Japan..Först ett Skalv utan dess like, sen detta..Tur vi är förskonade mot bägge naturfenomenen här i Svedala, men tanken går till de drabbade.

Min dotter är bäst!



Min dotter ska idag börja hjälpa mig göra en snyggare design...
Hennes är skitsnygg så jag la in ett önskemål :-))
Hennes blogg hittar ni under länkar "Rokkit"

Puss gumman och tack för hjälpen <3

Hurra

Idag har mina glasögon kommit, så nu slipper jag kisa och få ont i skallen... Ska ha dem när jag läser och sitter framför datorn på jobbet..nåja det var 2 par till priset av 1 så jag ska ha ett par hemma oxå :-))

När jag fått ihop lite mera pengar ska jag hämta de andra paret som jag ska ha på mig hela tiden..Många ögon blir det :-/
´
RSS 2.0