11 Månader

Den 1:a december är det 11 månader sen jag fimpade :-)))


Julklappar

Jag har köpt det mesta redan Malin och Jimmys är redan fixat, nu är det bara lite julklappar kvar till mormors hjärta.. Det kan bli svårt då han bara älskar lego, han har nästan allt lego (Inom rimligt pris) och sen har morfar köpt lego redan, så knepigt värre..Men men, han växer ju så kläder är trista julklappar men ack så bra att ha på sig när det är kallt :-)) någon leksak skall ha få men jag vet inte riktigt vad ännu.

Jossans julklappar är inte köpta men vi vet vad hon ska få så bara att fara iväg och handla.


Turbo GI

Jag har hittat en sida med en massa goda recept, endel saker som lax och kyckling kommer jag hoppa över men jag kommer säkert hitta något annat att ha i.

Att äta GI är inte bara bra för kroppen det är väldigt bra för mina leder och psoriasis samt att jag får igång förbränningen och kanske tappar ett kilo eller två :-))


Länken jag la upp måste man tydligen vara med i plus för att se (JAG ÄR JU DET) SÅ JAG SKA FÖRSÖKA HITTA PÅ NÅGOT:-)

Detta ska iallafall bli min frukost och kanske mellis, när jag skaffat mig en mixer.
Denna länk fungerar :-)

http://www.tasteline.com/Recept/Powersmoothie

Idé verstad på toppnivå :-)

Hittade detta vidunder i Dagens Industri.




Lyxyacht eller paradisö? Nu behöver den kräsne multimiljardären inte längre göra detta svåra val utan kan få både och.
Den 155 meter långa skapelsen skulle vara en miniatyr av furstendömet och innehålla versioner av kända monegaskiska landmärken som kasinot Monte Carlo och Hotel de Paris. Sammanlagt beräknades ett förverkligande av lyxkonceptet kosta 7,5 miljarder kronor och trots den väl tilltagna prislappen har Yacht Island Design sagt sig ha flera intresserade köpare.

Nu ska jag börja med Powerwalk :-)

Igår beställde jag denna..Nu jäklar ska det GÅ undan..Minst 1 timme om dagen :-))
Har kostat 4395:- men nedsatt till 2795:- inte illa :-)

Jag mötte Lassie :-))

Idag var ingen mindre än BANARNE (Classe Möllberg) inne hos oss på jobbet.
Jag kikade på honom och tänkte.."hmm han känner jag igen..men vem är han??? Tills han öppnade munnen..vet ni vad som händer då?? Jo jag utbrister..DET ÄR JU DU!!! Hur fånigt var inte det *rodnar* hi hi


På böljan den blå..åhej åhå :-))




Imorgon skall vi åka på kryssning med jobbet (julfest) och vi ska åka med Birka Paradise.
Hoppas att det inte gungar allt för jäkligt mycket då blir det bara så drygt för de ska ju blåsa endel, inte för att jag blir sjösjuk men att bara ramla runt är jobbigt..

Jag skall ha det så skoj, kanske Anders och jag tar och badar på söndagen om vi hinner, vi ska ju ha konferens(personalmöte) oxå på dagen så vi får se hur det blir..Skoj , Det är jag helt övertygad om att det blir.

Dags att uppdatera lagboken kanske !!

Läste i aftonbladet att Alexandramannen ska släppas fri efter 6 år i fängelse. Han är Sveriges kanske värste nätsexbrottsling någonsin. Dömd till tio års fängelse och livstids utvisning.

Nu släpps Alexandramannen – och kan bli fri att stanna i Sverige, detta för att 
Enligt hans egna uppgifter är han född i Irak, men jag vet inte om han har sina papper i ordning, och det krävs för att han ska bli utvisad. Kan man inte verkställa beslutet så blir han släppt, säger Ulrika Rogland.

Men att Kasta ut 2 st små barn utan att ens blinka till Italien där ingen finns att ta hand om dem är skandalöst.
Ska migrationspolitiken göra att de som behöver stanna inte får men brottslingar som inte har sina papper iordning ska få stanna...
Jag bara ÄLSKAR VÅRA LAGAR. :-(

ha ha ha.. hur står det till ?!?!?!?!

I Aftonbladet så fick jag syn på denna helt otroliga människa.. Ja visst är det bra att inte följa strömmen och att tillåta sig att vara annorlunda , men denna tjej vill vara JESSICA RABBIT!! Hur sjukt är inte det..Ha ha ha, kan inte låta bli att skratta.
Kolla in bilden och läs vidare i länken ifall ni vill.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13979889.ab

Ja visst är smink bra :-/

Här är ett par bilder på "Vickan" Victoria Silvstedt och med åren ökar även lagren med mascara..Jag tänkte på henne igår när jag såg reklamen från tror det var Betson, när hon kråmar sig på båten..faan hon börjar se ut som ett ufo. Jag har väl tyckt att hon sett väldigt bra ut i yngre dagar men nu är det ju tvärtjockt av mascara så ögonen ser ut som 2 svarta hål och förstorade rosa glänsade läppar....

Jag kan förstå att hon "måste" se bra ut, det är ju hennes jobb, men snart kan inte ens sminket dölja detta faktum..HON ÅLDRAS.
Men som en kompis till mig skrev på facebook att skönheten ligger i betraktarens ögon, ja och alla behöver inte alls gilla det jag skriver men det är ju min åsikt, för vissa kanske hon är vacker men inte för mig!

 För ca 15 år sedan. Vacker..javisst!

 År 2011, inte så vidare vackert

Det är inte synd om mig :-))

Igår var jag ledig och hade ett läkarbesök inplanerat.

I Måndags hade jag såå ont i nosen och på kvällen så kände jag att det var lite bättre och tog ett pappaer och snöt mig så jag trodde att min trumhinna skulle fara ut, men istället för den så kom skiten i näsan... Jag tänker INTE tala om hur det såg ut men... Yeck !!!

Vädret var skit men det var skönt med bara en dag då jag bara slappade.

Idag är jag tillbaka i verkligheten men vädret är detsamma..Grått och regn..."suck" November är ingen rolig månad. Hoppas att snön kommer snart så det blir ljusare och inte så skitigt!!

Nåja nu ska jag ankomsregistrera lite sen rita lite kök.

Det är synd om mig!

Ja jag är lite ömklig idag, jag har så jäkla ont i bihålan på vä sidan....
Imorgon 9:30 skall jag träffa läkaren och förhoppningsvis få medicin...sen skall jag vara hemma resten av dagen
För jag måste känna mig bättre tills lördag då ska jag åka med jobbet på julkryssning :-) Detta vill JAG INTE MISSA.



I helgen ska jag ta hand om mitt trötta skinn :-))

Jag ska göra endel behandlingar som jag läst om..(se tidigare inlägg: Lätta knep för hud och hår.)
Jag ska köpa Ricinolja ikväll sen imorgon skall jag göra en rengöring av mitt ansikte, sen ska jag blanda socker honung och olja och göra en kropps skrubb...sen en ansiktsmask av honung..spännande skall det bli iallafall.
En liten hemma spa helg alltså :-))

Efter lunchen

Kommer den berömda paltkoman..Jag åt potatiskaka med bacon och lök & det smakade väldigt gott. .

Attans vad trött jag är .

Victoria Beckham = Designer

Jag satt och tittade på MSN och där var ett repotage om VB. Hon designar ju kläder det vet nog alla och att hennes viktigaste kund är henne själv..=bra där!
Men nu till den riktiga anledningen varför jag tar upp detta är.

Det kan inte vara svårt att vara designer om man redan har sig ett namn, för hennes kläder ser ju ut som de flesta andra, kanske lite andra mönster men knappt ens det..Så trist... Men har man pengar kan man köpa det mesta även en karriär.


Här med en egen designad väska..Hmm har sett en liknande förut!




Som tagen från 50 talet.....





Jag måste hylla Per för Odd Molly, detta är lite annat och spännande. (inte min smak dock)

ÄNTLIGEN! efter 5 år......Yippie :-))

Idag har jag köpt (beställt) det nya Zelda spelet..Jag är spelnörd och jag älskar Zelda spelen.

Åhh vad jag längtar :-))

Jag har nästan alla Zelda spel Dock inte till nintendo DS, gameboy och supernintendo
men dessa har jag

The Legend of Zelda (1987)
Adventure of Link  (1988)
The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
The Legend of Zelda: Majora's Mask  (2000)
The Legend of Zelda: The Wind Waker (2003)
The Legend of Zelda: Twilight Princess (2006)

och snart
The Legend of Zelda: Skyward Sword  (2011)



Titel

  

Kvantitet

  

Pris

  

  

Summa

Legend of Zelda: Skyward sword Special Edition

  

1

  

499 kr

  

  

499 kr

frakt 

29 kr

Totalsumma  

528 kr




Nu är hösten räddad :-))



 

Härliga gårdagen





Igår var min födelsedag och hade en bra och trevlig dag på Jobbet och hemma.

Av min kära sambo fick jag ett underbart fint halsband (bild kommer) och av hans föräldrar en jättemysig tjock stickad tröja :-)) Men det som värmde mest var när lilleskrutten ringde och sjöng för mormor.. <3

Anders och jag satt och myste med tea och supergoda mackor, en härlig brasa. En helt otrolig skön kväll efter en lång stressig dag på jobbet.
Det som är trist är ju att inte kunna fira med Malin och Jimmy och min lilla älskling William, de bor ju i Rättvik (lite långt att åka) men vi tar det senare :-))

Min Psoriasis

Jag började min tablett behandling not min Psoriasis och artrit för 5 V sedan, det tar ca 6-8 veckor innan man kan se resultat men det gör jag redan, mina utslag är inte alls så fjälliga och röda längre utan bara lite rosa och lite fjälliga men skillnaden är otrolig, klådan är också helt borta, detta är så otroligt skönt. Mina levervärden är tydligen bra för ingen har ju hört av sig om annat.

Min värk i mina knogar. knän och fotleder har avtagit nästan helt och det är kanon.

Kanske jag kan ha bikini och bada nästa sommar för i somras gick jag inte ut utan att ha kläder på mig för jag hade utslag nästan överallt  inte sammansatt utan i fläckar på 80% av kroppen och då vill man ju inte "flasha" sig på stranden, med ilskna röda fjälliga fläckar och massa som stirrar.


Nu igen !!

Lägg ner hela Migrationsverket 

Läste om den stackars flickan endast 14 år gammal som sålts till män och misshandlats m,m
Hon kommer från Rumänien och skall utvisas dit ENSAM då hennes familj sitter häktade i Norge för människohandel. Hennes mamma sålde henne endast 11 år gammal till hennes blivande man!! hennes mamma fick 9000 kr för hennes oskuld och farbrodern 27000.

14-åriga Sandra såldes flera gånger av sin egen familj till män som våldtog henne, enligt både henne själv och åklagaren.

Trots att hon riskerar att råka ut för samma sak igen har Migrationsverket avslagit hennes asylansökan och bestämt att hon ska tillbaka till hemlandet

Rumänien, helt ensam.

Vart är Sverige på väg? Är det endast de som kan betala sin handläggare som får stanna.. Jag blir så less, är alla Moderater eller medlemmar i Alliansen födda utan empati!!

Bojkotta Nordea!!!

Björn Wahlroos girigbukarnas språkrör!


Nordeas styrelseordförande Björn Wahlroos ser inte Christian Clausens lyxvåning på Narvavägen som ett problem. 
När SVT frågar honom om det inte är så att Clausens ersättning på cirka 10 miljoner kronor om året bör räcka för att köpa en lägenhet själv, svarar Wahlroos: Han tycker tvärtom att Nordea bör höja Clausens lön så att han kan ”köpa flera lägenheter i Stockholm”.

Att sedan 2000 st får gå ifrån banken är ett slag under bältet. Vad som är mest skrämmande är att detta är en vanlig mentalitet hos de rika och mäktiga, fast det är inte många som vågar stå för det. Det jag undrar är : Vad får han för att säga så, troligen väldigt bra betalt och höga fallskärmar, ja för det är väl inte bara en som faller ut..

Läs länken nedan, den är verkligen läsvärd och därför skall spararna och de som har sina lönekonton i NORDEA byta bank. I och för sig så är det väl lika överallt men att ha en styrelseordförande som är så girig och känslokall  i media gentemot sina kunder och medarbetare skall inte gå ostraffat förbi. 
Jag har inte NORDEA och hade jag haft det skulle jag byta PRONTO

http://www.svd.se/naringsliv/bjorn-wahlroos-hoj-hans-lon_6608680.svd

Aj aj.

Idag var jag på labb kl 8:45 och tog prover, attans vad hon stack illa, nu är kl 11:55 och det känns fortfarande..Det liksom ilar och det är rätt obehagligt. Men det har hänt förut och det brukar ge sig. Tills dess är det bara att gilla läget.





Uppdatering:

Ja det ser ut som jag blivit misshandla..4 st stora svarta fläckar och sen lite grönt och lila..Alltså ett (4 st) jäkla blåmärken vart det av detta. Snyggt..Näe inte alls
.

Mina änglar.

Idag är det min mors födelsedag hon skulle fyllt 75 år men sorgligt nog så gick hon bort endast 58 år gammal i Cancer detta var i Juni 1995.
Min pappa gick bort för ett år sedan nästan på dagen, den 5 nov, så det är lite tungt och jobbigt,
men de har varandra i Himlen.
Älskade och saknade

1,2,3







Ja idag är det inventering på jobbet..Roligt värre :-/

´
RSS 2.0