Jag hoppas !!

Den 9 Feb fyller min "lilla" skrutta år och de har bestämt att komma ner den 9 feb evt.
Jag hoppas verkligen att de kan det, det hänger på om Jimmy kan vara ledig från jobbet.."hoppas, hoppas, hoppas"
Lilleskrutten är hos Malin den veckan så han ska ju följa med, jag saknar honom så mycket och längtar jätte mycket.

MORMORS HJÄRTA <3 <3 <3

Hoppsan !!!

Tänk vad en liten tanke kan göra :-)

En spännande dag.

Anders var på spelning igår, sitt sista gig med Dust, lite trist men det är långt och kostsamt för honom att åka och repa. Han kom hem vid halv 4 imorse och bangzi for iväg från sovrummet så jag vaknade, gick ner och satt och pratade med honom en halvtimme sen isäng igen.
 Idag är spännande saker på G

Fredag igen :-)

Idag på lunchen så blir det en sväng till Polisen i Stränkan och ta nytt passfoto sen skall Anders in på banken.
Så vår lunch idag blir Donken take away, sisådär gott men tiden räcker inte till så, så får det bli!!

Vi åt en varsin Big tasty bacon, väldigt god faktiskt!!



Födelsedagspresent <3

Ikväll skall jag ut och kolla på födelsedag present till Finaste Malin..Hon fyller ju år den 9:e Februari. En sak har jag redan på lut men det kanske blir flera saker.

Välkommen SOLEN :-)

Nu tittar solen fram efter en tung grå vecka!!
VÄLKOMMEN

Nåja den visade sig i ca 1 timme, alltid något.


För den goda saken.

Idag så kom en kollega och frågade mig om jag ville köpa pins till förmån för hjärtsjuka barn. NATURLIGTVIS!! Mormors lilla prins föddes ju med ett trasigt hjärt m,m och operation var livsavgörande för honom, så att köpa dessa fanns ingen tvekan om!

Älskade bulle :-)

Idag var det en snäll kund som kom förbi med supergoda semlor..Oj vad jag tycker det är gott, helst när de blandat mandelmassan med grädden..Yummie !!

Söndag Kväll

Kortet är från 90-talet, det är så gulligt att se älsklingen som pudelrockare :-)
Ikväll är jag ensam igen, Anders är och repar med sitt ena band för de har en spelning nästa lördag.
Dagen har i stort sätt varit väldigt slapp, kollat på sport och tagit ett långt varmt bad, ätit och sen mera sport :-)
Snart skall jag ut på kvälls pinket med Bangzi och det ska bli lite skönt med en promenad, det har även snöat så fint idag det är så skönt att slippa se det gråbruna skitiga.

Lite politik.




Det jag nu skriver är mina egna tankar och mina egna slutsatser, detta kanske inte gillas av alla men detta är mina åsikter.

Att socialdemokraterna backat i alla mätningar den senaste tiden är nog deras egna fel. Juholt är bara marionetten som alla drar i.
Jag gillar inte Juholt något vidare för jag tycker han saknar karisma, så stel och så otroligt tråkig.

Jag tror att idag kommer han tala om att han avgår och detta kan inte göra situationen värre iallafall, min högsta önskan är att de fick Thomas Bodström till partiledare, han är tuff, modern och väldigt duktig på politik.

Jag tycker inte heller om detta mediadrev mot Håkan eller Mona, detta är lågvatten för mig, alla tavlar sig men det skrivs mera om vissa än om andra med samma ansvar. Sverige behöver en ny regering, detta trots all skatt vi slipper betala men att sverige håller på att säljas ut och att de som har minst får ännu mindre, denna människosyn kan jag inte godta. Sen att höra att detta är för att komma åt fusket..Nåja sopa rent framför er egen dörr först...

Jag är ingen politisk person utan bara en med lite åsikter :-))

"SUCK"


Nejdå ingen panikttack men ångesten har kommit krypande igen..Jag som trodde att mina tabletter skulle hjälpa.
Kanske är det för att jag höjt dosen och kroppen inte ställt in sig ordentligt. Jag kan hantera den ganska bra men känslan är skrämmande och jäkligt jobbig. Jag försöker tänka ut vad som triggat igång det, det brukar i regel vara någon tanke/tankar som sätter skeppet i gungning men nu vet jag fasen inte vad det är..Kanske känner jag efter för mycket, för att ha ångest är ingen lek, detta kan golva vem som helst! Igår pratade jag med min dotter och berättade att jag mådde så jäkla bra..Ehh jaha nu då??

(Jag har lidit av Panikångest sedan 2002 då första anfallet kom, jag har varit besvärsfri sen 2004/2005 för att sen komma tillbaka då jag vart arbetslös 2010, sen har det inte varit så mycket attacker utan mera generell ångest) likväl jäkligt hemskt!

Fniss..

Jag är bara så glad ! Det händer saker som gör mig uppåt värre, vad det är kan jag inte säga för det är en hemlis än så länge, men jag ska berätta så småningom.

Sitter och tittar ut på en bly grå himmel..Faan va trist väder det är! SOLEN were are you ??? I really miss U alot.

Men men, ett litet sött citat kan jag dela med mig.
Dammtussarna i hörnet är änglarnas tofflor :-)

lediga måndag

På jobbet har vi fått nya scheman, det visade sig att jag skulle vara ledig idag för att jag jobbar på Lördag. Det är väl skönt att vara ledig men jag hade velat kunna planera lite, men men...
I helgen har jag gjort lite hushållsarbete, tvättat, vikt in tvätt m,m annars har det varit soft och väldigt skönt.
Jag har fotat lite, mina fina orkideér..detta är kul även om jag inte är så värst duktig men endel fina bilder fick jag till iallafall. Nu ska jag ta och käka lite, sen ta ut Bangzi på promenad.

Jag blir så sugen!!

Igår kväll satt jag och zappade bland kanalerna och hamnade på Eurosport och där var det Dart Vm...
Jag kastade pil för 100 år sen och tyckte det var jättekul men det tog för mycket tid som ensamstående så vart det för tufft att få ihop allt, tävlingar 2 ggr i veckan sen träning nästan alla andra dagar.
NÄR JAG TITTADE VART JAG SÅÅ SUGEN..OJ OJ OJ

Jag tittade på bl a en match mellan Ted hankey och Scott Waites och jäklar vad bra de är, Ted Hankey är lite speciell, han har klackringar på 3 fingrar på ena handen och en stor fladdermus i guld runt halsen, han kallas för the count (dracula) ibland blev jag irriterad på honom för hanns nonchalanta stil, igår så hamnade han i underläge och kastade  skitdåligt och grimaserar och så ,sen så kastar han som en gud, måste kännas lite hånfullt för motspelarma.

Jag hoppas det visas ikväll igen, då ska jag sitta som spikad framför TV:n.

Det gjorde jag och vilken underbar match det var mellan Martin Adams (Wolfie) och Tony O´Shea, jäklar..Dessa 2 män vet hur man kastar pil... :-))


 

Jobbigt!!

Idag ska min dotter och hennes sambo åka till Sundsvall och imorgon ett besök på Tingsrätten. Detta har blivit en jätte jobbig sak. Jag ska inte berätta så mycket men det handlar om pengar, närmare bestämt 50 000 kr som  jag och Malins pappa lånat ut till Malin som någon nu inte vill betala tillbaka. Detta är en tråkig historia från början till slut men i mina ögon och detta är min egna uppfattning är att människan i fråga har försökt att sätta dem i klistret ordentligt tidigare men det lyckades inte så nu ska Malin slåss för att få tillbaka sin Deposition..Jag önskar jag kunde åka med men jag får inte vara med i detta stadiet av förhandlingar så det är bara att sitta hemma och hålla tummarna det är ändå 100 mil (50 dit och 50 hem)...

Hur det än går så älskar jag dig Malin och detta är inte DITT fel



UPPDATERING
Allt gick bara bra även om vi inte lyckades till 100%
Jag är väldigt glad att detta är ur världen!!

Halo över Stockholm




Bilden är tagen från Google och texten är tagen från DN idag

VA COOLT!!





Få naturfenomen är så klockstoppande som halofenomen. Den som ser dessa ringar runt solen blir lätt stående med mobilkameran höjd mot skyn. Ibland bjuder solen, och de små iskristallerna i atmosfären som står för själva skådespelet, också på några extra ”solar” som kan radas upp efter varandra lågt över horisonten. Senast den 8 december förra 2010 kunde Stockholm med omnejd bjudas på ett mäktigt solhalo som resulterade i rader av bilder till DN.se.

Det som syntes mellan klockan 12.15 och 12.20 i igår var hur solen fick två skarpa bisolar på dess båda sidor innan dessa snart hade vuxit till en regnbåge som sträcktes runt hela solen, den så kallade 22-gradershalon. Utanför denna växte ännu en regnbåge fram, 46-gradersringen och ovanpå 22-gradershalon en tangentialbåge

Förkyld!

Jag har varit och är så dunderförkyld så att hälften vore nog men, men bara att gilla läget.
Jag har legat i soffan mest hela tiden och kollat på film och sov. Jag har ju världens underbaraste sambo som skött om lilla mig..Han har varit ledig denna veckan och haft sin minsta dotter här hos oss, så vart jag sjuk..:-(
Jag jobbade i måndags till 12:30 sen gick det inte längre, var hemma i tisdags för att sen åka och jobba igen på onsdagen envis som jag är..Klarade mig till 14:30 sen hem och sov, satte klockan på ringning kl 04:50 på torsdagsmorgonen för då skulle jag jobba mellan 06:30-16 men när jag satt i köket så insåg jag att jag inte skulle jobba..Jag hade feber, så lite fika sen la jag mig på soffan och somnade.
Jag är helt jätte täppt i näsan och hostar men det är bättre men det kommer att bli långa dagar på jobbet kommande vecka.

Julklapp :-))

Jag /vi fick världens bästa julklapp av min dotter och måg. The legend of the seeker hela säsong 1.
Jag älskar denna serie trots att jag bara sett ett antal program hos Malin för vi har inte tv 6. Nu har jag sett de 3 första avsnitten och kan inte bärga mig tills jag får se de andra.

TACK MALIN OCH JIMMY <3


Tvi och blääää :-(

Jag har ont i halsen, huvud och näsan rinner sen är även huvudet fullt i dun..så där otroligt segt. :-(

Ang att föräldrar ska ta sitt ansvar.

Jag skrev för ett tag sedan om just detta och har fått en kommentar från "Camilla" Läs 

"om detta var min son skulle jag faan inte ge upp och vänta på att samhället ska lösa problemen...Jag skulle gå genom eld och vatten tidigare för att få något som hjälper" Det kan jag säga dig att det är något som dom verkligen har gjort, men det är svårt när en kommun har sina lagar och det störta problemet.. pengar frågan. Man ska vara jävligt glad att dom över huvudtaget bryr sig. Jag vet hur kommunen/soc är i Hofors, dom lyssnar inte eller tar en på allvar, dom har fått så många anmälningar på sig men ingen bryr sig. Min rektor hotade med att stänga skolan om dom inte hjälpte mig eller såg till att jag fick någon hjälp. (jag har själv fått kämpat för att överleva där, när jag väl ville det) Jag känner mamman och familjen som du skriver om, om du bara visste hur mycket dom alla har slagits sig blodig för att han ska få hjälp. Allt som skrivs i tidningen är inte sanningen.

Ja jag skulle gå igenom eld och vatten, med det menar jag att om jag inte får hjälp någonstans skulle jag ta och flytta..Till världens ände om det var så och fortsätta slåss.

Klart jag inte lägger skulden på föräldrarna, DET GÖR JAG ABSOLUT INTE, jag tycker väldigt synd om dem för de är ju också offer och indragna i något fruktansvärt. Men visst är det hemskt när samhället sviker men ändå är det största ansvaret föräldrarna... Så jag ville bara klargöra vad jag kanske klumpigt skrev i mitt förra inlägg.
Som Camilla skriver så ska man inte tro allt som står i tidningarna, näe kanske inte men detta är ju vad JAG  reflekterat på, om detta är osant är det tidningens fel och inte mitt!

´
RSS 2.0