Åhh så tråkigt

Siiter och häckar på jobbet, sista veckan...
Det är så boring, för vi har absolut inget att göra så YouTube går varm.
Jag skulle helst av allt vela vara hemma och måla.., men jag får väl göra det ikväll.
På lördag skall jag åka med Malin till Avesta och hämta mitt (vårt) lilla hjärta, han skall fira jul med oss i år och det ska bli så mysigt..sen blir vi 13 st hemma hos oss på julafton precis som jag vill ha det, massa människor att mysa med denna underbara dag!!




Hur kan detta få forsätta......Denna gång oskyldiga barn

Läste om dessa stackars barn och föräldrar i USA, hur kan något så otäckt få hända.
Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan ha så slappa vapenlagar som de har, vem som helst kan löpa amok och döda /skada massa oskyldiga bara för att man själv mår dåligt..Detta är för mig helt obegripligt.
 
Att ha ett land där man kan sova med pistolen under kudden för att skydda sig, är inte detta att helt spåra ur, är det inte dags att ta tag i detta. Varför skall man ha ett styre i ett land som tillåter detta, när de dess utom har misär och elände och inte alls samma skyddsnät som vi bl a i sverige har...Jag har så svårt att förstå och jag är så ledsen, dessa små liv var i mitt barnbarns ålder och det gör ont i hjärta och själ.
 
Ljusen är för alla dessa oskyldiga som fått sätta livet till.
 
Sov gott små änglar!
 

Fredag den 14 dec

Idag är det exakt 1 vecka kvar av min anställning på Beijer. Det känns faktiskt väldigt bra för jag har andra spännande grejer på gång (talar om senare)
 
Jag är väldigt glad och mår väldigt bra så jag sitter och längtar hem så jag får höra Anders sitta i studion och spela/lyssna medans jag sitter i rummet brevid och kladdar (målar).
Det är så skönt att man äntligen har hittat något som är kul och som inte tar tid från något annat (som tv-spel) för vi har ju bara 1 tv så då måste jag fråga om det är ok, när jag vill måla så går jag bara upp och gör det jag vill göra.
 
Jag har köpt lite nya penslar och en palettkniv det ska bli kul att utforska konstens alla delar, jag älskar att måla, tar min inspiration från U-tuben..men det ser lättare ut än det är...Men jag ska kämpa för det är verkligen SKITSVÅRT!!
 
Detta är mitt mål, att kunna få mina tavlor att se ut som denna, inte exakt samma men att man ser djupet i motivet.
 
Denna konstnär heter Tim Gagnon. Han målar otroligt vackert!
 

Lite ny konst av mig, det går framåt :-))

´
RSS 2.0