Ingen gård kvar :-))



Idag vart det klart, min gård är officiellt såld..alla pengar har betalats in  och mitt lån är löst, det har en ny ägare fr.o.m idag
Det känns jättebra men samtidigt lite ledsamt för jag älskade verkligen det stället, men jag får ju vara hos Malin på hennes nya gård i sommar istället som också är jättfin och rymlig.

Jobbdag

Lördag morgon, larmet ringde 06:15 och jag var så trött så jag knappt fattade vad som lät..Snozade och vaknade vid nästa larm..samma sak, stängde av klockan och det var på vippen att jag somnade om men jag gick upp..som en ZOMBI..

Jag jobbar mellan 09-13 idag men jag fick ta bussen imorse kl 07:40 och landade på jobbet tio över 8.

Kl 9 stormar en man in som hade ett jätte trevligt humör..(IRONI) han var sur som en citron och babblade om en ljusramplist som vi inte har på lager, denna var säkert från 70 talet så han vart ju inte gladare av att han hade resan hit ogjord..men det är knappast mitt fel :-)

Det är mulet och trist, men bara att gilla läget.
Vårat sommarschema ser ut som så..JOBB VARANNAN LÖRDAG... Annars jobbar jag var 4:e..kul :-/ men får se det från den ljusa sidan..det blir massa komptimmar...:-)

Go girl :-)

Läste just detta i Aftonbladet, Jenny är bara bäst........Läs och skratta. :-))

Åska, Muller och Pang
- då bröt Jenny ihop

Jenny Östergren.   Jenny Östergren.
 ...Jenny Östergren, som fick ett skrattanfall under TV4: s nyhetsmorgon i morse — vad hände?

– Jag vet inte. Det är sånt som inträffar ibland när man har varit upp väldigt tidigt på morgonen. Plötsligt förstår man att Saabs hela framtid hänger på två herrar som heter Pang och Muller. Och samtidigt är det åskvarning på väderprognosen. Då blir allt väldigt roligt. Det var ungefär det roligaste jag hört i hela mitt liv just då.

Suck !!

Läste just en artikel i SVD...Jag kanske har gjort mig skyldig till barnporr brott..!!!!!!!!!!!! Jag har nämligen spelat FF 7 där Yuffie, Aeris och Tifa är unga tjejer under 18 som är lättklädda...Jag blir så trött...Faan leta reda på de som har riktiga bilder på barn som blir utsatta än att jaga folk som spelar ett spel..Jag gjorde det inte för att tjejerna har korta kolar och tröjor..DETTA ÄR ETT SPEL FÖR TUSAN....
Jag blir såless att de även börjar dra in Astrid Lindgren i denna diskution..Nu har det faan gått för långt..
Man ska värna om barn och ungdomar men detta tycker jag är löjligt.. Jag skulle vara glad om Pedofilerna kollade på spel istället för riktiga barn....

Det kanske är så att jag ska blunda när jag är ute..För endel undomar i den lägre åldern är mera lättklädda än så..vart ska man då dra gränsen......

Detta är från SVD idag...

Fler spel kan vara barnporr

25 maj 2011 kl 21:38, uppdaterad: 26 maj 2011 kl 07:50 Även spelare kan dömas för brott

 

Den svenska barnporrlagen gäller även tecknade fiktiva figurer. Nu tros lagen ha stoppat ett dataspel från Nintendo och juridikprofessorn Mårten Schultz utesluter inte att fler spel kan omfattas av lagen.

Nintendospelet ”Dead or alive: Dimensions” kommer inte att släppas i Sverige, Norge eller Danmark. Ingen förklaring har lämnats men enligt spelsajter är anledningen att tillverkaren är rädd att spelet ska klassas som barnporr eftersom tre karaktärer i spelet är under 18 och lättklädda.

Bakgrunden är ett rättsfall som snart kan nå Högsta Domstolen där innehav av tecknade mangabilder lett till dom för barnpornografibrott.

Hittills har debatten främst kretsat kring den svenska återförsäljaren av spelet. Men enligt Mårten Schultz, professor i civilrätt vid Uppsala universitet, kan domen även få effekter för vanliga spelentusiaster

Puh !!

Idag har jag ringt runt och sagt upp elen, vatten och avlopp, husförsäkringen m,m

Den 31 Maj skall vi åka till SEB i Örebro och skriva på alla papper på hus försäljningen och pengarna kommer att sättas in och lösa mina lån jag har hos SBAB..Nice :-)
Sen är jag skuldfri..Yippie!!

Rättvik <3



Idag skall vi fara upp till Rättvik.
Huset är sålt och vi ska börja packa ur mina saker och sen köra lite grejer till Malins nya hem..
Vädret ska vara med oss denna helg vilket är underbart.
På Lördag kommer Lennart och vi ska skriva köpekontraktet och sen är det bara att flytta Malin o fam
förhoppningen är att detta sker innan den 15 Juni..

Jag är jätteglad att han uppskattar stället i Boda lika mycket som vi gjort, detta är verkligen ett lantligt paradis.
Känns bra att sälja det till honom.


Citat
Det var så molnfritt att änglarna inte hade någonstans att sitta

Älskar Dig lille skrutt <3












Mormors lilla prins <3

Så där ja :-)






Idag har jag skrivit Köpekontrakt och köpebrev till min försäljning , nu är allt klart men köparens bank så detta är det enda som är kvar..
I helgen skall vi upp till Rättvik och
lämna lite saker och då ska vi skriva under papprerna..tjohooooo :-)



Till min raring !

Ja så är det :-)

Fredagen den 13:e :-/



Ja nu är det ju så att jag är inte direkt skrockfull men det ligger ändå i minnet... :-/
Idag har jag talat med min mäklare och han skulle göra värderingen av mitt hus idag och sedan skicka det till min köpares bank.

Sen en annan glädjande sak..Jag behöver inte slänga ut 3500-5000 kr för en Energideklaration eftersom huset/gården är klassat som fritidshus..HURRA!! :-) Så nästa vecka skall väl köpet vara klart, skönt som attan.
På fredag nästa vecka skall vi åka direkt efter jobbet upp till Dalarna och lasta av golv m,m sen flytta mina saker, de jag inte ska ta med hem upp till Malins nya hem, lille man kommer att få min TV och TV-bänk sen även soffan som han kan mysa i... :-)

Från det ena till det andra. Jag fick en tid till hudläkaren på Mälarsjukhuset i E-tuna den 15 juni, nu ska jag be om medicin istället för alla dessa kortison salvor jag har för min Psoriasis för de hjälper ändå inte, nu har jag klåda och blödande armbågar, trasiga ljumskar och kli i öronen och huvudet..ja ni förstår..Detta är förjävligt, rena tortyren.
Medicinen jag ska be om heter Metorexat och tas en gång per vecka, det är cellgift men det är bara 1 tusendel av vad cancerpatienter får men det skall tydligen hjälpa, det enda är att jag måste vara noga med provtagningen för denna kan höja levervärderna men vad är ett stick i månaden istället för klåda varje dag/natt..Om han inte skriver ut dem kommer jag att gå i taket, jag har gått på kortison sen 2006 och det är länge ock inte nyttigt alls.. Så hit med medecinen TACK!!



Oj oj, det brådskar :-/

Jag har talat med mannen som skall köpa min gård och hans bank ville ha en värdering, så jag ringde mäklaren jag köpte den av...Men han är på semester och är tillbaka på fredag.
Han får snabba på sen skicka den till mannens bank så är detta ur världen.

Sen skall vi eller rättare sagt MÅSTE vi åka upp till Rättvik och packa mina saker, jag kan inte begära att Malin ska packa sitt sen oxå mina saker..endel skall jag ta med hem.

Va skönt det skall bli när allt är klart och jag kan släppa allt :-)

Jobba








Idag jobbar jag mellan 09:00 - 13:00, kändes sådär imorse men nu när jag är på plats är det riktigt roligt. Har haft endel kunder som ville kolla på golv, köpa beslag och prata bänkskivor..Konstigt att jag kan mera än jag tror.. :-)
När jag kommer hem ska jag byta om och sätta fart med att olja in våra utemöbler.."hmm undrar när det gjordes sist, de är alldeles gråa och tråkiga men snart blir de fina igen.

Sen kommer gos hunden hem igen, jag är ingen hundmänniska då jag föredrar katter men denna bruna lurviga krabat har tagit mitt hjärta i besittning..han är så go!! Igår kväll var det jobbigt att sova då varken Anders eller Bangzi var hemma, bara jag och Mister "katten" det kändes så ovanligt för varje kväll hör jag ju Bangzi snarka och andas djupt men igår..KNÄPPTYST!!

Solen skiner och det är varmt och skönt, oj vad kallt det varit så VÄLKOMMEN KÄRA SOL OCH VÄRME.


Håller en tumme eller bägge för att huset/gården blir sålt idag, det ska nämligen komma en man och titta och han är så otroligt intresserad

Snälla köp den !!



Jaha ??

Idag är det demonstations dag, ehh jaha!

Jag har sett 1:a maj tåg och alla floskler som kommer ur politikernas munnar,  mycket snack i liten verkstad.  Om de verkligen ville göra något skulle inte allt hamna i utredningar hos olika departement utan behandlas snabbt och effektivt. Det enda som sker snabbt är förbud som ger staten mera pengar, sen att barn utnyttjas i olika former m,m detta skall utredas och utredas för det tar tid att ändra lagarna. Tydligen bara vissa lagar, andra kan de praktiskt taget ändra över en natt.
Om vi levde som vi lärde skulle världen se bra mycket bättre ut!
Citat
Där dumhet och grundlighet möts, uppstår administration

 

´
RSS 2.0