I Rättvik

Just i skrivandes stund är jag hos min dotter och familj i Rättvik.
Jag har haft det jättemysigt sen igår då vi kom upp, vi hämtade mormors lillskrutt och sen fick han öppna julklappar och han vart jätteglad.

Idag har vi busat och skrattat, vad jag älskar hanns skratt ett riktigt bubblande och högst smittsamt skratt.

Jag ska stanna till Lördag då det bär hemåt igen, ska ju jobba på Måndag så det är bara att packa sig hem :-(

Glad, gladare.

Igår var det en riktig ökendag iallafall till eftm.

Idag har vi löst alla knutar och nu är jag glad igen.
Sen är jag jätteglad över att Malin och Jimmy kommer ikväll och ska fira julen med oss, sen på tisdag åker jag med dem upp till Rättvik och stannar till Nyårsdagen.
Lilla skrutten kommer hem till Malin på Onsdag och då ska mormor mysa vill jag lova..Längtar efter det lilla livet så det är inte klokt.

Ledsen och less!

Det har inget med mig och min familj och göra utan annat som jag inte rår på.

Ett vackert par !




Här är jag och Mannen i mitt liv. <3

Vackert och sorgligt :´-(

Sitter och lyssnar på radion och just nu spelar de O helga natt med Jussi Björling..Suck! vad jobbigt det vart.
När jag var mindre så spelades den sången just efter midnatt mellan 23 och 24 dec, alltså den första sången på julafton..Min mamma lyssnade alltid på den då hon stökade i köket och hon verkligen älskade denna sång så nu när det lackas mot jul så kommer känslorna..Jag saknar min mamma massor...Hon har varit död sedan 1995 men saknaden försvinner aldrig, detta gäller förstås även min pappa som dog förra året och som jag saknar massor med såklart. Denna tid på året är ju förknippat med minnen och kärlek....

Torsdag igen :-/

Idag är det torsdag och veckan före jul..Attans vad tiden går fort. Jag ska jobba på Lördag sen ska jag hem och ha det mysigt med paketinslagning och granen skall kläs m,m. På söndag skall jag göra köttbullar och fixa inför julen.
Malin och Jimmy kommer ner den 22 och ska stanna tills den 27:e då ska jag åka med dem till Rättvik.
Mormors lille skrutt skall fira Jul med sin pappa så jag får träffa honom den 28:e då han kommer hem till Malin igen, det hade ju varit underbart att ha honom på Julafton men han har ju en pappa och det är hans jul, så bara att gilla läget.

Jag hörde att det skulle snöa på söndag och jag hoppas det kommer MASSOR så även om det töar julveckan så kanske det finns kvar lite till julafton!

Wow vilken låt!!

Sitter och lyssnar på radion och så spelade de denna kanonlåt av Takida: You learn.... Lyssna på den och njut..det ska jag när jag kommer hem och ska försöka hitta den på youtube.

Blåst

Attans vad det blåser just nu, ja det regnar också minsann...mm, riktigt vinterväder :-(

Julhandla :-)

Lördags morgon!! Idag ska jag och min kära sambo ut och julhandla, det är skönt att ha det gjort innan hysterin startar. Vi ska handla maten (skinkan e redan köpt) sen resten av klapparna, lite papper och fina snören..
Jag vill gärna ha det gjort eftersom jag jobbar till 16:00 dagen före julafton (kanske tar ledigt efter lunch) så då har jag ingen lust att ställa mig massa timmar framför spisen..Malin och Jimmy kommer ner på torsdagen den 22 så då vill jag umgås med dem. Skinkan ska jag göra då och lite småplock men det är ju bara köttbullarna  som jag egentligen kan göra i förväg, tur är ju att vi och ungdomarna inte äter massa olika saker som tar tid att göra, på julafton skall bara potatisen koka och korvarna stekas omeletten fixas köttbullarna värmas, sen är ju allt annat kallt och redan klart!! Kanske man kan hålla sig vaken längre än 21 då man fått ta det lugnt. När jag var yngre tyckte jag att det var så trist när mamma somnade i soffan vid halv 9, 9 tiden..Nu förstår jag varför..DET ÄR JOBBIGT ATT FIRA JUL, men attans så mysigt!!

Bra betalt på Ica

Läs länken här nedan..hi hi hi
Även skatteverket kan göra fel... Men vilken chock!! :-))

http://www.svd.se/naringsliv/ica-anstalld-fick-skattechock_6690898.svd

Ang kungen

Är det någon mera än jag som är så jäkla trött på allt meningslöst tjafs om kungen...
Ja han kanske har varit omdömeslös men han var ju ung!! Bara för att man är av blått blod har man inte rätt till ett liv? sen att han har endel konstiga män i sin bekantskapskrets som ljuger, betalar och står i är väl inte hans fel..
Jag tycker det finns värre saker som sker i världen i realtid än att grotta i om kungen var på stripklubb som ung för 100 år sen..Jag blir bara så trött!!

Äntligen lite snö :-)

Igår kväll vid ca 18 tiden kikade jag ut och det SNÖADE...Rätt rejält en stund för att sedan avta för att sluta, men imorse så såg jag att det snöat mera i natt för marken var vit inte så mycket ca 2 cm men ändå!!
Jag älskar inte vintern men hellre LITE snö än skitigt och grått.

Underbara blomma

Förra året fick jag en orkidée av mina svärföräldrar på min födelsedag, den är nu inne på sin 3:e blommning och den är urvacker. Jag köpte 2 st till efter det för det vart så tomt i köksfönstret och dessa står i knopp igen de med. Jag har alltid trott att det är svårt att sköta dem men mina har genomskinliga krukor och när rötterna i dem blir grå så ställer jag ner dem i vatten ca 2-3 min tills rötterna är gröna igen.. Man får passa så man inte får vatten i bladvecket, för det gillar de inte.....
Titta så ståtlig och vacker den är. Flera blommor är på väg.

Ensam :-(

Idag och imorgon är jag ensam både på jobbet och hemma. Anders ska ut på havet igen, denna gång till Helsinki, en vän som fyller 50 ska firas. Jag ville inte följa med för jag känner inte en endaste kotte och så är det mesta av gästerna musiker så jag hoppar detta, . Jag är hemma och bara har det ganska najs, men värst är det när jag ska sova, han kommer hem på lördag. Men jag är inte utan sovsällskap, jag har Alice och mister i sängen sen Bangzi nedanför :-) Visst är det mysigt med djur?<3

´
RSS 2.0