Tick, tack, tick, tack

Imorgon lördag är sista arbetsdagen. Kl 13:00 stänger jag för 3 VECKOR HÄRLIG SEMESTER......Oj vad jag längtar.
Tiden går så jäkla sakta och inte direkt massor att göra, men snart så!!

Tjoho....!!

Nu är jag inne på sista veckan innan semesterm..Oj vad skönt det känns.
På lördag efter jobbet ska vi fara upp till Rättvik och hämta lilleman, sen blir det hem igen på söndag. Lilleman ska vara hos mig i 2 veckor, nåja Malin kanske lånar sin son ibland :-)

Nästa helg alltså V 30 far vi upp till dalarna igen men denna gång med flyttbilen, sen bär det av till Dammstugan i Hista , Mariefred. Där ska Malin och familjen bo tills Harbo Södra är renoverat, det skall få tillträde dit den 1/10 och det är inte långt emellan kanske 750 meter eller så så då flyttar vi med 2 bilar och släp. Det är så skönt att få ner henne igen och kunna göra ett spontant besök utan att kolla kalendern och ta ut sem dagar.

I kväll vid 18 tiden skall jag fixa mina naglar igen...De är så fina men inte just nu..Jag saknar 6 st :-)) Men de trillar ju lättare av när de görs på nagelbitare, men nu har mina egna naglar börja växa så snart kommer de att sitta bättre. Ikväll ska vi göra nya, så imorgon är de fina igen.
 
Just det..Höll på att glömma. Jag har ju haft problem med mina provsvar då levervärderna varit höga så jag har varit utan medicinen mot min Psoriasis artrit sen den 23 maj och jag har fått tillbaka skorvet i hårbotten samt i ljumskarna och några plitor. Jag har även fått tillbaka min stelhet i framför allt mina knän och fotleder men jag har inte så ont iallafall.
Men igår ringde Rita, sköterskan på PSO och hon hade pratat med Jonas (läk) om mina senaste provsvar som var utmärkta så nu ska jag börja med tabletterna igen..HURRA!!! Jag kommer troligen må illa igen dagen efter men det tar jag.

Sov gott älskade katt!

Iförrgår kväll vart Malins en katt överkörd och dödad straxt utanför där de bor en röd vit kastrerad och idmärkt hankatt. Polisen tog hand om katten och igår hade de stängt i Rättvik så Jimmy fick åka dit idag med id numret så de kunde jämföra för något strul hade gjort att han inte fanns i registret, då visade det sig att det var lilla"stora" Simson som vart 3 år i juni.

Sov gott älskade lilla vän.

Fel århundrade

Jag älskar gamla bilar och då menar jag gamla bilar inte raggarhäckar "jänkare" utan gamla fina rariteter. Jag är även stormförtjust i gamla filmer "svartvita såklart" där självklar Cary Grant ,Errol Flynn, Katharine Hepburn och Charlie Chaplin är favoriterna.

Så idag såg jag att Al Capone´s gamla Cadillac är till salu..Denna är en skönhet utan dess like...Åhhhh VILL HA!!

 
Även bilder på dessa underbara sjärnor *
 
 
 

En stor suck!!

Sitter och längtar till semestern, 1 1/2 vecka kvar.
 
Har just för tillfället inte massor att göra på jobbet då alla eller iallafall de leverantörer i beställer av (kök & bad) har sem stängt.
Igår var Malin och skrev kontrakt på sitt nya boende som hon har tillträde till den 1/10, hon skall få hyra en tillfällig bostad från 1/8 så hon var väldigt uppåt .
 
Vaknade och fikade, klockan gick på speed imorse så jag fick springa till bussen när jag hade ca 5 m kvar till hållplatsen kom bussen och jag viftade som en tok, men han for bara förbi..... --------SWISCH--------->>>
TACK SÅ JÄKLA MYCKET!!
Jag vart tvungen att ringa Malin så hon fick köra mig...TACK! Underbara unge!!!
 
Nu skall jag tillbaka och göra det jag gjorde innan detta inlägget, alltså INGENTING!!
 

77år

Idag skulle min pappa blivit 77 år
Älskar och saknar dig pappsen <3

Kul i skitvädret :-)

Lördag 7/7
 
 
Nåja så dåligt väder var det inte fast solen inte sken, men det var iallafall varmt och väldigt skönt.
 
Vi eller rättare sagt Malin tyckte vi skulle göra något bra av en mulen dag så vi packade badkläder sen for vi till Leksand sommarland..Där är det superhärligt!! Vi badade och åkte karuseller och hade en otroligt rolig dag.
Det var kanon väder för det var inte alls så mycket folk, förra sommaren fick vi köa till allt men inte nu :-)
Efter 4 timmar så kände vi att nu är det dags att ge oss hemåt, vi hade väl egentligen inget val då de stänger kl 18. Då hade det börja små dugga.
 
 

Ha ha ha!!

Hittade detta underbara klipp på MSN


Kattunge och spegel..Behöver jag säga mera..

Varnig för skratt!

http://video.se.msn.com/watch/video/det-var-en-ful-en/1jjvo48pw?cpkey=f88da491-eaca-407f-aec7-50c41775d565%7c%7c%7c%7c
 
 
 

Beställd :-)

 
NU ÄR DEN BESTÄLLD OCH BETALD!!!!
Min egna Jumpsuite..
 

Fredag och resa till Dalarna

Imorgon skall jag och Malin åka till Rättvik och packa lite men framförallt skall vi träffa världens mest betydelsefull lilla människa...lilla prinsen <3
Malin har inte sett honom på 2 veckor och jag kan tro att hon saknar honom enormt mycket. Än så länge bor han kvar hos sin pappa men vi får se hur det blir med tiden!
 
 

Godmorgon

Startade datorn och har MSN som startsida, då hittade jag detta..IMPONERANDE!!

Här kan ni se flera otroliga skapelser av sand!!

http://livsstil.se.msn.com/man/kultur/imponerande-och-h%c3%a4ftiga-sandslott-1

Tänkvärt!

Att läsa i Bristol Evening Post nyligen:

Utanför Bristol Zoo ligger det en parkering med plats för 150 bilar och 8 lastbilar.

Den har varit bemannad sex dagar i veckan i 23 (!) år av samma charmerande och väldigt vänliga parkeringsvakt med sin biljettmaskin.
Avgiften är £1 per bil och £5 per lastbil. Förra måndagen dök han inte upp på sin arbetsplats, så Bristol Zoo management ringde Bristol Citys kommun för att be dem skicka en reserv p.g.a. parkeringsstrul. Kommunen sade att bilparkeringen inte var deras ansvar. Bristol Zoo frågade om inte parkeringsvakten var anställd av kommunen?

"Vilken parkeringsvakt" svarade kommunen...

Mannen är nu försvunnen från sin bostad efter att ha tagit ut dagliga parkeringsavgifter på ca. £400/dag de senaste 23 åren....
Ihopräknat är det ca 47 miljoner kr med dagens valutakurs...

Varför inte starta eget?  :-))
´
RSS 2.0