Jag är ledsen :(

Vem har inte hört om tragedin i Norge..
Hur kan det bli så fel, även om man inte gillar allt så vad är det som gör att man snöar in och tappar helt verlighetsförankringen..Ja detta är verkligen otäckt..
Jag tänker på alla de ungdomar som sprang för sitt liv och klarade sig hur ska de någonsin komma över en sådan här sak, sen går mina tankar till de anhöriga till de dödade...
Detta är ett fruktansvärt då utfört av en djupt sjuk människa.

<3 <3 <3 <3 <3 <3


Jag hatar åska :-/

Inatt vaknade jag av att det åskade.."det som jag verkligen ogillar" dessutom är jag ensam hemma så det vart en rolig natt (IRONI)

Nu sitter jag på jobbet och är aptrött, och det åskar utanför..Regnet låter som om det skulle vara en helekopter ovanför taket..det dundrar som tusan..Jag skulle vilja springa upp till butiken men jag vågar inte gå ut..Jobbigt läge..HOPPAS DET GER SIG SNART!! Faan vad det regnar !!!!!!!

Ohh happy day..ohh happy day :-)

Idag är jag trött som ett vrak, det känns att jag jobbar från 07:30-17:30 men det är bara denna veckan sen jobbar jag lördag och sedan SEMESTER i 3 hela veckor. Yippie!!
Nästa vecka ska vi fara upp till Malin, Jimmy och lilla hjärtat i dalarna och bara vara, hon jobbar iofs men inte alla dagar så vi ska väl försöka hitta på något..
Jag har iallafall planerat in ett besök på Orsa Björnpark och ett till Leksands vattenland..
Jossan och william kommer att älska det :-) sen hoppas jag att vi får lite fint väder iallafall så vi kan gå ner till Siljan och sola och bada..Jag skulle verkligen behöva ha sol på min kropp och mina psoriasis utslag, som bara vill bli flera.. :-(
V31 ska vi vara hemma sen V 32 åker jag tillbaka till Malin och är med lilleman hela veckan, då ska jag se ifall han och jag kan gå på Bio och se Cars 2, william "som alla små killar" älskar blixten Mc Queen, sen ska vi väl bada och bara var tillsammans, det ska bli så mysigt.
Just det vecka 32 får vi tillökning i familjen..Nämligen så blir vi med en Alice..Min underbara katt som ska flytta ner till oss (hon i headern) ..Hoppas bara det går bra med Mister "Anders katt" Bangzi kommer hon att vänja sig med..han är lite rädd för katter..:-)

Just det att jag är glad är inte bara för att det snart är semester..
Jag följer en svensk kvinnas blogg här och hon har verkligen kämpat i nästan ett år för att få hem sin man från Iraq, han vart utvisad förra året efter att ha bott här i Sverige, hans familj fick stanna men inte han, MEN NU FÅR HAN KOMMA HEM TILL SIN KÄRA FRU..Oj vad detta värmer i hjärtat..!!

Love is in the air... ;-)




Billig el?????




Jag har sett reklamen från Kundkraft och blir jätteförvånad.

Jag har varit medlem där i flera år OCH JA !! DE TAR FRAM DET BILLIGASTE PRISET PÅ EL..Där råder ingen tvekan.
Men sen då, de som är med i den reklamen har visst glömt att de som ägen elnätet tar ut en elöverföringsavgift på som i mitt fall var 15 öre per kilowatt, sen måste man ju ha ett abonemang hos någon oxå..Där försvinner den lilla besparingen man gör på billigare el. Jag hade el via kundkraft och sedan var det Dalakraft som hade elnätet... Det som jag tjänade på billigare el tog de bort med alla avgifter så jag räknade lite och insåg att det skulle inte spela någon roll om jag hade ett avtal hos vilket elbolag somhelst för det gick + - 0 kanske typ 1 öre i vinst per kw..Men detta överskuggades av att hela tiden få 2 fakturor med avgifter på...

Trist men sant!!

Middagsgäster :-)

Idag kommer min bror och en kompis till honom ner till oss på middag och annat skoj.
Jag har bott här i snart 2 år så det är ju på tiden :-)
Jag ska snart lägga kött i marinad, skrubba de små färskpotatisarna som jag sen ska lägga i foliepaket på grillen.
Hoppas att vädret blir bra så vi kan ta en runda kubb, det är ju såå kul!! annars får vi väl hitta på något annat..


Fredag, en vecka närmare semestern.

Idag vaknade jag av att det droppade på fönsterbläcket..lite mysigt tycker jag. Det regnar sådär lite men som man blir jätteblöt av..kanon för naturen och blommorna.
Idag är jag ledig och ska städa sätta upp nya gardiner och tvätta, Bangzi fick oxå göra helg, han ligger vid mina fötter och sover..
Imorgon kommer min bror och hans väninna på besök, han har aldrig varit här och jag vill verkligen visa honom mitt och Anders fina hem och fina Mariefred. Solen är oxå bjuden så vi hoppas den kommer och gör oss sällskap det vore så himla mysigt :-)
Jag har semester V 30 och 3 veckor.Jag ska tillbringa 2 av dem i Dalarna 1 vecka med Anders och jossan ha det mysigt med min dotter, svärson och mormors hjärta William..Hoppas att vädret är bra V 32 för då är det bara William och jag på dagarna, så vi kan gå ner till Siljan och bada och vara ute äta glass och bara mysa...
Nu ska jag sätta fart med fönster och gardiner...Sedan dammsuga och skura
SE UP DAMMRÅTTOR. FÖR NU KOMMER JAG :-)

Mitt Mariefred

Jag tänkte lägga ut lite bilder från Mariefred, jag verklingen älskar denna lilla stad. Det är så otroligt vackert och så nära havet (nåja) Mälaren...



Ångbåten Maja, som man kan åka med till o från Sthlm på sommaren



Här brukar vi gå med Hunden.




Gripsholms slott.. Ca 5 min promenad hemifrån

Jag älskar Tradera

Jag har Ropat hem ett par jättefina Puma sneakers och 2 kalas fina klänningar..
Skorna kostade 350:- (helt nya) och en brun klänningen 106:- och en vita 299:- (helt ny)alltså inga pengar alls!!




Härliga söndag.

Igår hade vi planer på att åka och bada idag, men vi tittade upp på himlen och där var det svarta moln så vi gav tusan i det, istället satte jag igång med trädgården "vi bor i radhus så den är inte enorm". Vi har en liten uteplats med ett jättefult brunt staket som man tittade rakt in i då man satt ute. så fram med mejslar och skruvdragare och vips så var det borta..Nice :-)
Sen tog jag tag i en kruka som jag har stående på ett fundament som jag sått krasse i men de var små och gulnade men de blommade och blommorna fulla i svartlus så bort med dem,  så vi for bort och köpte nya blommor istället, nu vart det Gerbera i 3 olika färgen, gul, orange, och vit.. vad fint det blev i krukan.

Jag rev även bort alla smultronplantor jag hade, endel satte jag i en kruka resten hamnade i sopan, att det kan bli så mycket ffrån 4 ynka plantor, rensade och kastade säkert bort 20 st.
Nu ska jag ut på promenad med hunden sen ska jag ha roundup på ogräset mella plattorna, förut syntes de ju inte (bara om man satt på soffan) men nu är ju staketet borta och jag måste göra mig av med alla maskrosor så det ser fint ut även där :-)




Lite nytt !!

Jag har just köpt dessa saker hos Nelly.com på rean de har
I LIKE :-)


Min Pappa <3

Idag skulle min pappa fyllt 76 år om han fått leva, han gick bort den 5 november 2010
eller som mitt lilla barnbarn säger, "han har åkt till månen"

Jag saknar honom, och idag är det lite tungt men jag ska upp till minneslunden efter jobbet och sätta en blomma och bara gråta (gör det redan). Min pappas grav är långt borta, för han är begravd i Thailand..



ÄLSKAR DIG PAPPA



Lite bilder från Kamera premiären.. :-)

Igår kväll var vi ute på promenad med Bangzi och han fick faktiskt bada oxå..Det är ca 22 gr i vattnet..Kanske så jag skulle våga ner i vattnet..hi hi

Jag tog med mig min nya kamera och testade lite..Jäklar vad den zoomar... :-)
Lite nöjd är jag alltid  =0)





Min nya Kamera Canon PowerShot SX30 IS

Den har 14,1 megapixel och 35 gånger optisk zoom.... :-))
Jäklar vad jag ska fota!!

Hoppas att leveransen går fort ....!!



Golvet sålt!!


RÄTTVIK






Jag la ut golvet på Blocket och jag skrev att de skulle höra av sig till Dottern efter kl 19. 19:30 var det sålt...Alltihop :-)

Idag ringde Malin mig och sa att de fått en lägenhet i centrala Rättvik, faktiskt i samma port hon bodde innan hon flyttade till min gård i Boda, fast nu är det på 3:e våningen...

Malin och Jimmy skulle ju hyra en gård men de har backat ur affären för hon som ska hyra ut den åt dem har ändrat hyreskontraktet totalt än det som sades från början och det uppfattades av dem som oseriöst så nu skiter de i det!!

Det kan ju bara bli bättre..De har ca 500 m till stranden vid siljan och lika långt till strandrestaurangen och nära till allt, det är ju dyrt att åka bil. Nu blir det ca 2 mil för att åka och handla en liter mjölk.."dyra droppar" :-)

Nu är jag jätteglad för deras skull och att jag snart "förhoppningsvis" får in 25 000 på mitt konto..Som jag lånade ut till depositionen för huset..

Detta är en mycket bra Dag :-)))

´
RSS 2.0