Mina fina naglar :-)

Igår fixade jag ÄNTLIGEN mina naglar, jag har varit nagelbitare så länge jag kan minnas och nu fixade Marianne på Nagelsmycket i Strängnäs till dem. De är inte superfina enl M men det är det bästa som man kan göra när de är nerbitna..Jag tycker de är jättefina och är helnöjd. Ska tillbaka om 3 v igen.. Äntligen har jag fina händer

Skoj!!

Jag tittade lite på nätet och hittade Bangzis stamtavla. Fint namn har han oxå :-)
 
ALMANZAS LUXURIOS RED WINE
 
 
 
Reg.nr/Reg.no S51070/2004
Kön/Sex hane/dog
Födelsedatum/Born 2004-07-12
Färg/Colour leverbrun/liver
Inavelsgrad/Inbreeding 6.5% ( 5 gen., 63 av 63 hundar finns)
Efter/Sire FI UCH Almanza Chasing Rainbows S42875/97  1997-07-13  svart
Undan/Dam Almanza I See Red S50113/2001  2001-08-29  leverbrun
 
Stamtavla / Pedigree

VETERINÄRRESULTAT / VETERINARY RESULTS
2005-08-22 HD grad A
2005-08-22 ED ua (0)
 
 
 
Sötisen efter ett bad i Mälaren med bästa leksaken
 

 

 

 

Tråkigt men sant!

Fick ett samtal från PSO (psoriasis kliniken) idag ang mina levervärden som fortsätter att stiga. Jag skall nu ha ett uppehåll till v 29 för att sen starta upp medicineringen igen fast i en lägre dos, allt detta för att se att min lever mår bra och att vi startar från ett blankt papper igen...
Detta är trist för jag har inga utslag kvar och ingen värk i mina leder och jag mår jättebra av dem, tyvärr känner man ju inte att levervärderna stiger..
Med tanke på hur bra dessa koller är så är jag glad att detta beslut togs för detta är ingen lek, det kan bli allvarliga följder av att slarva. För min del är det ingen fara, värderna är bara lite för höga men fortsätter att stiga, så därför skall vi avbryta. Jag HOPPAS verkligen att jag slipper få så många prickar igen!

Naglar.NU

Jag har ring till en Nagelteknolog för nu vill jag oxå ha vackra naglar, jag är ju en hemsk nagelbitare. Jag såg en film från youtube om att de byggde naglar med acryl och det skulle jag vilja prova för tippar går inte, mina naglar är för korta.. Hoppas hon ringer tillbaka snart

 
Uppdatering.
Hon ringde!! Vi pratade lite och hon sa att nagelbitare är en riktig utmaning, jo tack jag vet det!!
Vi ska göra ett försök på tisdag kväll, sen får vi se hur det går :-)
 
 

17 år !

Då min mamma gick bort (exakt nu) 1995-06-13 kl 15:10

Saknar dig!

Tiden springer iväg!

Det var ett tag sen jag skrev något här. Har inte haft tid och sen har jag haft en dålig dator så nu ska det väl bli bättre.

Jag har fått min nya dator och är supernöjd.

Har kikat på boende till Malin och familjen, blir kanon med detta..Lite färg och så sen blir det jättfint!! Stort fint hus med en härlig tomt och nära till stallet för Malin som ÄLSKAR hästar!

Har varit på Ballingslövs kickoff i Hässleholm..Attans så kul det var, vi åkte i söndags och kom hem igår eftm...Lite trött var jag allt men nu är det ok igen..
´
RSS 2.0